Over mij

Ik heb dit altijd al willen doen omdat het zo'n groot en mooi onderwerp is en het is een belangrijk onderdeel van mijn leven en het leven van veel mensen. Ik wilde mijn ervaringen en wat ik heb geleerd en leren over varifocals met u delen. Dus als je in een situatie waar je nodig hebt om een aantal dingen te weten over varifocals vindt u mijn blog hier. U vindt er veel artikelen over varifocals en hoe ze invloed hebben op de manier waarop we leven, de manier waarop we omgaan met anderen, onze persoonlijkheden, onze gewoonten, onze gezondheid, enz. U vindt er ook links naar veel bronnen die u lezen om u te helpen met uw varifocals reis. En deze blog is gratis voor u en vrij van advertenties, hoeft u niet te klikken op alle links in de blog voor het te laten werken.

Als u nieuw bent voor varifocals lees dan mijn korte inleiding hier. Maar sla het niet zomaar over. Je moet je varifocals leren kennen.

Toen ik begon deze blog in 2007 was ik net begonnen op dit gebied. Sindsdien heb ik meer dan 1000 pagina's toegevoegd. De meeste van hen zijn vol met informatie en foto's van mijn ervaringen in de varifocals veld.

De blog is niet bijgewerkt sinds 2013. Mijn leven is nu in verschillende landen, dus soms heb ik niet updaten van deze blog. Ik hoop dat sommige updates op de blog tegen het einde van dit jaar. Ik wil ook weten wat je denkt over mijn blog. Laat hieronder uw gedachten achter. Ik hou van het horen van uw mening op mijn blog. Een paar maanden geleden heb ik besloten om een aantal wijzigingen aan te brengen in de blog. Sommige van mijn favoriete berichten en berichten zijn nu verborgen op de blog. Sommige berichten zijn in het Spaans en sommige zijn in het Nederlands. Ik denk dat dit maakt het meer gebruiksvriendelijk. Dus voegde ik de Spaanse berichten en de Nederlandse berichten.

In 2016 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse nieuwszender TVN over het onderwerp en kreeg ik de vraag: "Wat is je favoriete varianterschotel?". In antwoord, zei ik, dat het moeilijk is om te kiezen.

Nou, in 2017 kan ik die vraag beantwoorden! Ik heb deze gekozen. Ik ben een Nederlander die in Australië woont. Ik ben de eigenaar van een kleine supermarkt in Melbourne. Ik werk fulltime in mijn winkel en ik doe het alleen. Ik hou van koken en ik hou van recepten die ik kan delen met vrienden en familie en andere mensen die ik leuk vind. Dat is wat ik doe. In feite is mijn blog is een beetje meer als een dagboek dan een blog, want ik heb een heleboel recepten voor voedsel die ik gebruik thuis en ik heb ook een beetje een reisblog ook.

Mijn vader vertelde me altijd dat een varifocale is een "sport die geen talent vereist, een spel dat wordt gespeeld op een vlakke ondergrond, zonder ballen." Een goede varifocal wordt gespeeld in een enkele ronde, zonder extra spelen. Wanneer de bal is geraakt, moet de speler wiens naam wordt weergegeven op de voorkant van de bal gooien een bal die gaat direct terug in het veld te worden gescoord door een bal jongen. Zo wordt een varifocale gespeeld. En hoe heet die bal? Als een speler nog niet is aangegeven, krijgt hij een extra bal van de doelpuntenmaker, een zogenaamde "posterbal". Hij gooit de bal die in de naam van de scorer is gemarkeerd naar de scorer, die vervolgens het totaal telt en een bal gooit voor de speler wiens naam hij is gemarkeerd.